Technologie potravin

sipka Hanzelková Š., Simeonovová J. sarka.hanzelkova@mendelu.cz
jana.simeonovova@mendelu.cz
  Textural Properties of Soy Meat Analogs
Texturní vlastnosti sojových analogů masa
page [441 - 448]
 
sipka Homola L., Hřivna L. xhomola@mendelu.cz
ludek.hrivna@mendelu.cz
  Effect of Malting Barley Steeping Technology on Water Content
Vliv technologie máčení ječmene na příjem vody
page [449 - 455]
 
sipka Hošková Š., Lichovníková M., Urbanová P., Skládanka J., Hošek M., Zeman L. sarka.hoskova@mendelu.cz
jiri.skladanka@mendelu.cz
ladislav.zeman@mendelu.cz
  Dressing Percentage and Meat Composition of Broilers Fed Distillers Dried Grains with Solubles
Jatečná výtěžnost a složení masa brojlerů krmených sušenými lihovarnickými výpalky
page [456 - 459]
 
sipka Chodurová M., Hřivna L. xchodur0@node.mendelu.cz
ludek.hrivna@mendelu.cz
  Dynamic Change of Technological Quality of Sugar Beet During Growth
Dynamika změn technoligické kvality cukrovky během vegetace
page [460 - 467]
 
sipka Karásková I., Gregor T. xkarask7@node.mendelu.cz
tomas.gregor@mendelu.cz
  The Determination of Extract in Barley by the Enzymatic Way
Stanovení extraktu u ječmene enzymatickou cestou
page [468 - 473]
 
sipka Khafizova А., Мichlovský М. asiaseerosen@gmail.com
  The Influence of Grape Processing and Winemaking Techniques on Phenolic Compounds in Wine Produced from Malverina Winegrape Variety, South Moravia, Czech Republic
Vliv technologie zpracování hroznů a výroby vína na obsah fenolických látek ve víně z odrůdy Malverina v podmínkách jižní Moravy
page [474 - 480]
 
sipka Konečná H., Kalhotka L. xkonec13@mendelu.cz
libor.kalhotka@mendelu.cz
  Microbial Contamination of Fruit Teas
Mikrobiální kontaminace ovocných čajů
page [481 - 488]
 
sipka Kozelková M., Kalhotka L. xkozelk2@node.mendelu.cz
libor.kalhotka@mendelu.cz
  Microflora of Ketchup
Mikroflóra kečůpů
page [489 - 494]
 
sipka Krupková D., Kalhotka L. xkrupkov@node.mendelu.cz
libor.kalhotka@mendelu.cz
  Microbiology Aspects Sales of Deep - Frozen Milk Produce
Mikrobiologické aspekty prodeje mražených mléčných výrobků
page [495 - 500]
 
sipka Michnová M., Ehrenbergerová J., Cerkal R. michaelamichnova@seznam.cz
ehren@mendelu.cz
radim.cerkal@mendelu.cz
  Alpha-amylase Enzyme Activity in Malt Made from Selected Spring Barley Varieties Intended for Beer Production
Aktivita alfa-amylázy ve sladu vybraných odrůd ječmene jarního určeného pro výrobu piva
page [501 - 506]
 
sipka Musilová M., Jůzl M., Kalhotka L. xmusil11@node.mendelu.cz
libor.kalhotka@mendelu.cz
  Vacuum Versus Modified Atmosphere in Storage of Sausages
Vacuum versus modifikovaná atmosféra při skladování párků
page [507 - 510]
 
sipka Peltznerová L., Tomáš J., Szabóová G. linda.peltznerova@gmail.com
  Possibilites of Leads Transfer in Individual Anatomic Parts of Potato (Solanum tuberosum, L.) Cultivated in The Soil Contaminated by Risk Elements
Možnosti transferu olova do jenotlivých anatomických částí bramboru (Solanum tuberosum, L.) pěstovaného na metalicky zatížené půdě
page [511 - 517]
 
sipka Polák O., Psota V., Sachambula L. xpolak@mendelu.cz
  Effect of Post-harvest Maturation on Germination Quality of Malting Barley Varieties
Vliv posklizňového dozrávání na kvalitu klíčení odrůd sladovnického ječmene
page [518 - 523]
 
sipka Sierżant K., Gabrielska J. kamil.sierzant@gmail.com
  Estimation of the Antioxidative Properties of the Natural Polyphenols in the Oxidation Process of Model Liposome Membranes
Estimation of the Antioxidative Properties of the Natural Polyphenols in the Oxidation Process of Model Liposome Membranes
page [524 - 531]
 
sipka Staňková B., Růžičková G., Kalhotka L. Stankova.b@seznam.cz
gabriela.ruzickova@mendelu.cz
libor.kalhotka@mendelu.cz
  Effect of Plant Extracts on Microbiological Purity of Fennel (Foeniculum vulgare var. Vulgare Mill.) During Storage
Účinek rostlinných extraktů na mikrobiologickou čistotu plodu fenyklu (Foeniculum vulgare var. vulgare Mill.) v průběhu skladování
page [532 - 540]
 
sipka Szabóová G., Tomáš J., Peltznerová L., Árvay J gabriela.szaboova@post.sk
  The Risk Elements Content in Soil, Sweet Corn (Zea mays L. convar. saccharata) and Spinach Beet (Spinacia oleracea) Cropped in Intensively Agricultural Used Area of Middle Slovakia
Obsah rizikových prvků v půdě u kukuřice seté cukrové (Zea mays L. convar. saccharata) a špenátu setém (Spinacia oleracea) pěstovaných v intenzivně hospodářsky využívaných oblastech středního Slovenska
page [541 - 548]
 
sipka Trojan V., Hanáček P., Havel L. xtrojan@node.mendelu.cz
ladislav.havel@mendelu.cz
  PCR in Detection of Fungal Contaminations in Powdered Pepper
Využití PCR při detekci houbových kontaminací v práškové paprice
page [549 - 558]
 
© racek&rio 2009. Design by racek and others. All rights reserved.
Valid XHTML 1.0 Strict