Food Technology

sipka Burešová K., Burdychová R. xburesov@node.mendelu.cz
burdycho@node.mendelu.cz
  Detection and Monitoring of Probiotic Microorganisms in Fermented Milk Products
Stanovení a sledování počtu probiotických mikroorganismů ve fermentovaných mléčných výrobcích
 
sipka Cwiková O., Komprda T., Dohnal V. cwikova@node.mendelu.cz
komprda@mendelu.cz
dohnal@node.mendelu.cz
  Some Microorganisms Forming Biogenic Amines in Dutch-Type Semi-Hard Cheese
Mikroorganismy podílející se na tvorbě biogenních aminů v sýrech eidamského typu
 
sipka Hoferková P., Burdychová R., Bubeníčková A., Dohnal V. p.hoferkova@seznam.cz
burdycho@node.mendelu.cz
  Probiotic Cultures in Dry Fermented Sausages and Their Influence on the Content of Biogenic Amines
Probiotické kultury ve fermentovaných salámech a jejich vliv na obsah biogenních aminů
 
sipka Krátká L., Jarošová A., Stancová V. krtaska@seznam.cz
ualja@mendelu.cz
  Contamination of Feedstuffs by Phthalic Acid Esters
Kontaminace krmiv estery kyseliny ftalové
 
sipka Sládková P., Petirová E., Komprda T., Dohnal V., Kaláb J. sladkopavla@seznam.cz
komprda@mendelu.cz
  Selected Factors Influencing Biogenic Amine Content in Fermented Meat Products
Vybrané faktory ovlivňující obsah biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
 
sipka Stancová V., Jarošová A., Krátká L. xwegsch0@node.mendelu.cz
ualja@node.mendelu.cz
  Monitoring of Phthalates Contamination in Broiler Chicks and Comparison of Cumulation of DEHP and DBP in Tissues
Monitoring kontaminace kuřecího masa ftaláty a srovnání kumulace DEHP a DBP v jednotlivých tkáních
 
sipka Šulcerová H., Burdychová R. hana.sulcerova@seznam.cz
burdycho@node.mendelu.cz
  Changes of Sensory Quality of "Mettwurst" Depending on Vegetable Oil Used in the Production
Změny senzorické jakosti "Métského salámu" v závislosti na použití rostlinných olejů při výrobě
 
sipka Trojan V., Hanáček P., Havel L. xtrojan@node.mendelu.cz
lhavel@mendelu.cz
  Detection of Fungal Contaminations in Powdered Pepper Using Molecular Biological Methods
Detekce houbových kontaminací v práškové paprice pomocí molekulárně biologických metod
 
sipka Vavroušová P., Hřivna L. petravavrousova@seznam.cz
hrivna@mendelu.cz
  The Quality of Spring Barley in Dependence of Plant Nutrition of Nitrogen and Sulphur
Kvalita zrna ječmene v závislosti na výživě dusíkem a sírou
 
sipka Zorníková G., Jarošová A., Stancová V. G.Zornikova@email.cz
ualja@mendelu.cz
  The Impact of Winter Storage of Living Carps on Resence of Phtalate Esters in Muscle
Vliv sádkování kapra obecného na výskyt esterů kyseliny ftalové ve svalovině
 
© racek&rio 2008. Design by racek and others. All rights reserved.
Valid XHTML 1.0 Strict