Sekce technologie potravin
| Krátká L., Jarošová A. | xkratka2@node.mendelu.cz ualja@mendelu.cz |
| The Occurence of Phthalic Acid Esters in Feedstuffs Výskyt esterů kyseliny ftalové v krmivech |
|
| Kvasničková B., Kalhotka L., Hianiková M. | xkvasni3@node.mendelu.cz xkalhotk@node.mendelu.cz |
| Microbial Charakteristics of Vegetable Juices Treated by High - pressure Pasteurization Změny v mikrobiálním osídlení u zeleninových šťáv ošetřených vysokotlakou pasterací |
|
| Ladyková M., Bulla J., Rafay J., Ondruška Ľ. | michaela.ladykova@gmail.com jozef.bulla@uniag.sk |
| The Influence of DLS on the Oestrus of Rabbit Does Vplyv DLS na estrus samíc králika |
|
| Lužová T., Nedomová Š., Šustová K. | tana.luzova@centrum.cz sustova@mendelu.cz |
| The Influence of Ageing Period to Edams Senzory Quality Vliv zrání na senzorickou kvalitu Eidamů |
|
| Matoušová Z., Nedomová Š., Pisaříková B., Zralý Z. | xmatouso@node.mendelu.cz snedomov@mendelu.cz |
| The Effects of Adding Amaranth to Fodder Mixture on Selected Qualities of Chicken MeatEnglish Title Vliv přídavku amarantu do KS na vybrané vlastnosti kuřecího masa |
|
| Sládková P., Komprda T., Burdychová R. | sladkopavla@seznam.cz komprda@mendelu.cz burdycho@node.mendelu.cz |
| Screening of Starter and Probiotic Cultures Intended for Processing of Fermented Meat Products for Their Ability to Produce Biogenic Amines Skríning startovacích a probiotických kultur určených pro výrobu fermentovaných masných výrobků na schopnost tvorby biogenních aminů |
|
| Šulcerová H., Jarošová A., Burdychová R. | xmuzikar@node.mendelu.cz ualja@mendelu.cz xburdycho@node.mendelu.cz |
| Optimization of Frozing Period Raw Materials to Process Heat Untreated Meat Products Optimalizace doby mražení vstupní suroviny při výrobě tepelně neopracovaných masných výrobků |
|
© racek&rio&motan 2007. Design by racek and other. All rights reserved.