Sekce technologie potravin

sipka Krátká L., Jarošová A. xkratka2@node.mendelu.cz
ualja@mendelu.cz
  The Occurence of Phthalic Acid Esters in Feedstuffs
Výskyt esterů kyseliny ftalové v krmivech
 
sipka Kvasničková B., Kalhotka L., Hianiková M. xkvasni3@node.mendelu.cz
xkalhotk@node.mendelu.cz
  Microbial Charakteristics of Vegetable Juices Treated by High - pressure Pasteurization
Změny v mikrobiálním osídlení u zeleninových šťáv ošetřených vysokotlakou pasterací
 
sipka Ladyková M., Bulla J., Rafay J., Ondruška Ľ. michaela.ladykova@gmail.com
jozef.bulla@uniag.sk
  The Influence of DLS on the Oestrus of Rabbit Does
Vplyv DLS na estrus samíc králika
 
sipka Lužová T., Nedomová Š., Šustová K. tana.luzova@centrum.cz
sustova@mendelu.cz
  The Influence of Ageing Period to Edams Senzory Quality
Vliv zrání na senzorickou kvalitu Eidamů
 
sipka Matoušová Z., Nedomová Š., Pisaříková B., Zralý Z. xmatouso@node.mendelu.cz
snedomov@mendelu.cz
  The Effects of Adding Amaranth to Fodder Mixture on Selected Qualities of Chicken MeatEnglish Title
Vliv přídavku amarantu do KS na vybrané vlastnosti kuřecího masa
 
sipka Sládková P., Komprda T., Burdychová R. sladkopavla@seznam.cz
komprda@mendelu.cz
burdycho@node.mendelu.cz
  Screening of Starter and Probiotic Cultures Intended for Processing of Fermented Meat Products for Their Ability to Produce Biogenic Amines
Skríning startovacích a probiotických kultur určených pro výrobu fermentovaných masných výrobků na schopnost tvorby biogenních aminů
 
sipka Šulcerová H., Jarošová A., Burdychová R. xmuzikar@node.mendelu.cz
ualja@mendelu.cz
xburdycho@node.mendelu.cz
  Optimization of Frozing Period Raw Materials to Process Heat Untreated Meat Products
Optimalizace doby mražení vstupní suroviny při výrobě tepelně neopracovaných masných výrobků
 

© racek&rio&motan 2007. Design by racek and other. All rights reserved.