| Bezdíčková A., Hřivna L. | bezdickova@ditana.cz hrivna@mendelu.cz |
| The Effect of Nitrogen Fertilization and Fungicide Appliacation on the Yield and Quality of Winter Wheat Vliv úrovně dusíkaté výživy a fungicidního ošetření na výnos a kvalitu ozimé pšenice |
|
| Bláhová P., Křížková S., Šobrová P., Diopan V., Beklová M., Adam V., Svobodová Z., Kizek R. | blahovapavlina@seznam.cz kizek@sci.muni.cz |
| Various Methods for Studying Heavy Metals Affecting of Carps Speciální metody pro studium vlivu těžkých kovů u kaprů |
|
| Hanuštiak P., Adam V., Kratochvílová P., Šupálková V., Beklová M., Zehnálek J., Zeman L., Kizek R. | zabak.pub@seznam.cz kizek@sci.muni.cz |
| Study of Quercetin Influence on Biochemical Parameters at Sewer Rats Vliv quercetinu na různé biochemické ukazatele u potkanů |
|
| Hřivnová L., Vavroušová P., Hřivna L. | evza@seznam.cz hrivna@mendelu.cz |
| The Quality Changes in Jelly Confectionery During Stocking Změny kvality želé cukrovinek během jejich skladování |
|
| Ježková A., Dohnal V. | ala.jez@seznam.cz dohnal@mendelu.cz |
| The Development of Screening Method for Monitoring of Biogenic Amines in Decarboxylation Medium Vývoj screeningové metody pro monitorování výskytu biogenních aminů v dekarboxylačním médiu |
|
| Králíková M., Jarošová A. | Marcy.mk@seznam.cz ualja@mendelu.cz |
| Sensory Analysis of Organically Produced Animal Foodstuffs Senzorické hodnocení bioproduktů živočišného původu |
|
| Krejčířová L., Capouchová I. | krejcirova@af.czu.cz capouchova@af.czu.cz |
| Relations between Protein Composition and Rheological Characteristics of Winter Wheat from Organic and Conventional Farming Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování |
|
| Kroulíková M., Komprda T. | kroulikova.m@seznam.cz komprda@mendelu.cz |
| Application and Verification of PCR Method for the Detection of the Gene Encoding Tyrosine Decarboxylase in Bacteria Isolated from Semi-Hard Cheese Zavedení a ověření PCR metody pro detekci genu pro tyrozindekarboxylázu u bakterií izolovaných z polotvrdých sýrů |
|
| Lužová T., Šustová K. | tana.luzova@centrum.cz sustova@mendelu.cz |
| The Assessment of Eggs Dry Matter with Used of NIR Spectroscopy Stanovení sušiny u vajec pomocí NIR spektroskopie |
|
| Nedorostová L., Štolcová M. | nedorostova@af.czu.cz stolcova@af.czu.cz |
| The Uses of Antimicrobial Properties of Essential Oils for Food Protection Využití antimikrobiálních vlastností silic při konzervaci potravin |
|
| Schneiderová D., Zelenka J., Mrkvicová E. | D.schneiderova@seznam.cz zelenka@mendelu.cz mrkvicova@mendelu.cz |
| Poultry Meat Production as a Functional Food with Voluntary n-6 and n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Ratio Produkce drůbežího masa jako funkční potraviny s volitelným poměrem n-6 a n-3 polynenasycených mastných kyselin |
|
| Stejskalová Z., Hřivna L. | z.stejskalova@centrum.cz hrivna@mendelu.cz |
| The Influence of Barley Variety on the Quality of Caramel Malt Vliv odrůdy ječmene na kvalitu karamelového sladu |
|
| Šottníková V., Hřivna L. | sotnik@mendelu.cz hrivna@mendelu.cz |
| Flour Milling Quality Same Sorts of Winter Wheat Mlynářská kvalita u vybraných odrůd pšenice ozimé |
|
| Šupálková V., Hlávka F., Stavělíková H., Křížková S., Adam V., Horna A., Havel L., Kizek R. | vevek@centrum.cz kizek@sci.muni.cz |
| Optimizing of Rapid, Low-Cost and Sensitive Method for Detection of Capsaicin in Cultivars of Peppers Optimalizace rychlé, levné a citlivé metody pro detekci kapsaicinu u různých druhů paprik |
|
| Zemková Ľ., Simeonovová J. | lubikaz@atlas.cz simeon@mendelu.cz |
| The Effect of the Housing Systems of the Hens on the Weight and Cholesterol Content of the Egg Vplyv systému ustájenia na hmotnosť vajec a obsah cholesterolu vo vajci |
|