[MZLU v Brně] [AF] [LDF] [ZF] [PEF]      [MendelNet´03] [MendelNet´04 Agro] [MendelNet´05 Agro]

Sekce technologie potravin

sipka Bezdíčková A., Hřivna L. bezdickova@ditana.cz
hrivna@mendelu.cz
  The Effect of Nitrogen Fertilization and Fungicide Appliacation on the Yield and Quality of Winter Wheat
Vliv úrovně dusíkaté výživy a fungicidního ošetření na výnos a kvalitu ozimé pšenice
 
sipka Bláhová P., Křížková S., Šobrová P., Diopan V., Beklová M., Adam V., Svobodová Z., Kizek R. blahovapavlina@seznam.cz
kizek@sci.muni.cz
  Various Methods for Studying Heavy Metals Affecting of Carps
Speciální metody pro studium vlivu těžkých kovů u kaprů
 
sipka Hanuštiak P., Adam V., Kratochvílová P., Šupálková V., Beklová M., Zehnálek J., Zeman L., Kizek R. zabak.pub@seznam.cz
kizek@sci.muni.cz
  Study of Quercetin Influence on Biochemical Parameters at Sewer Rats
Vliv quercetinu na různé biochemické ukazatele u potkanů
 
sipka Hřivnová L., Vavroušová P., Hřivna L. evza@seznam.cz
hrivna@mendelu.cz
  The Quality Changes in Jelly Confectionery During Stocking
Změny kvality želé cukrovinek během jejich skladování
 
sipka Ježková A., Dohnal V. ala.jez@seznam.cz
dohnal@mendelu.cz
  The Development of Screening Method for Monitoring of Biogenic Amines in Decarboxylation Medium
Vývoj screeningové metody pro monitorování výskytu biogenních aminů v dekarboxylačním médiu
 
sipka Králíková M., Jarošová A. Marcy.mk@seznam.cz
ualja@mendelu.cz
  Sensory Analysis of Organically Produced Animal Foodstuffs
Senzorické hodnocení bioproduktů živočišného původu
 
sipka Krejčířová L., Capouchová I. krejcirova@af.czu.cz
capouchova@af.czu.cz
  Relations between Protein Composition and Rheological Characteristics of Winter Wheat from Organic and Conventional Farming
Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými charakteristikami ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování
 
sipka Kroulíková M., Komprda T. kroulikova.m@seznam.cz
komprda@mendelu.cz
  Application and Verification of PCR Method for the Detection of the Gene Encoding Tyrosine Decarboxylase in Bacteria Isolated from Semi-Hard Cheese
Zavedení a ověření PCR metody pro detekci genu pro tyrozindekarboxylázu u bakterií izolovaných z polotvrdých sýrů
 
sipka Lužová T., Šustová K. tana.luzova@centrum.cz
sustova@mendelu.cz
  The Assessment of Eggs Dry Matter with Used of NIR Spectroscopy
Stanovení sušiny u vajec pomocí NIR spektroskopie
 
sipka Nedorostová L., Štolcová M. nedorostova@af.czu.cz
stolcova@af.czu.cz
  The Uses of Antimicrobial Properties of Essential Oils for Food Protection
Využití antimikrobiálních vlastností silic při konzervaci potravin
 
sipka Schneiderová D., Zelenka J., Mrkvicová E. D.schneiderova@seznam.cz
zelenka@mendelu.cz
mrkvicova@mendelu.cz
  Poultry Meat Production as a Functional Food with Voluntary n-6 and n-3 Polyunsaturated Fatty Acids Ratio
Produkce drůbežího masa jako funkční potraviny s volitelným poměrem n-6 a n-3 polynenasycených mastných kyselin
 
sipka Stejskalová Z., Hřivna L. z.stejskalova@centrum.cz
hrivna@mendelu.cz
  The Influence of Barley Variety on the Quality of Caramel Malt
Vliv odrůdy ječmene na kvalitu karamelového sladu
 
sipka Šottníková V., Hřivna L. sotnik@mendelu.cz
hrivna@mendelu.cz
  Flour Milling Quality Same Sorts of Winter Wheat
Mlynářská kvalita u vybraných odrůd pšenice ozimé
 
sipka Šupálková V., Hlávka F., Stavělíková H., Křížková S., Adam V., Horna A., Havel L., Kizek R. vevek@centrum.cz
kizek@sci.muni.cz
  Optimizing of Rapid, Low-Cost and Sensitive Method for Detection of Capsaicin in Cultivars of Peppers
Optimalizace rychlé, levné a citlivé metody pro detekci kapsaicinu u různých druhů paprik
 
sipka Zemková Ľ., Simeonovová J. lubikaz@atlas.cz
simeon@mendelu.cz
  The Effect of the Housing Systems of the Hens on the Weight and Cholesterol Content of the Egg
Vplyv systému ustájenia na hmotnosť vajec a obsah cholesterolu vo vajci
 

© racek&rio&motan 2006. Design by racek and other. All rights reserved.